19 Απριλίου 2010

Ημέρες παραλογισμού

-Ο σοσιαλιστής Πάγκαλος όταν δεν τα βάζει με το ΚΚΕ, μας εξηγεί το γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε το ΔΝΤ.
- Ο ακροδεξιός Καρατζαφέρης εισπράττει τα εύσημα από τον Σοσιαλιστή πρωθυπουργό για τη στάση του στην οικονομία ενώ παράλληλα τάσσεται υπέρ της Ντόρας στη διαμάχη της με το Σαμαρά.
- Παράλληλα και η Ντόρα δεν βρίσκει κατ ανάγκη κακό το ΔΝΤ, ενώ ο Σαμαράς καταγγέλλει τον Παπανδρέου ως νεοφιλελεύθερο
-Ο Νίκος Χριστοδουλάκης αρθρογραφεί υπέρ του αποπληθωρισμού μέσω μείωσης τιμών...
-Η ΓΣΕΕ δεν βρίσκει ακόμα το λόγο για να απεργήσει μαζί με την ΑΔΕΔΥ, αλλά το ΠΑΜΕ θα απεργήσει ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο φορέας του.
-Ο Αρχηγός της συλληφθείσας τρομοκρατικής οργάνωσης και τα μέλη της είναι οι πιο γνώριμοι της αντιτρομοκρατικής και παρακολουθούνταν με διαλλείματα..
-Τα media στις σκηνές των πλάνων με τα ευρήματα από τα σπίτια των τρομοκρατών μας έδειχναν και βιβλία, σαν να μας έλεγαν ΠΡΟΣΟΧΗ τι διαβάζετε μην έχουμε άλλα.
Ο κατάλογος του παραλόγου δεν έχει τελειωμό και τροφοδοτείτε συνεχώς. Βρισκόμαστε μπροστά στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας μας και αντί σοβαρότητας βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με ότι πιο παράλογο μπορεί να γεννήσει η πολιτική και media-κή φαντασία. Αλήθεια, πόσο πιο παράλογα μπορεί να γίνουν τα πράγματα ;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

@Αντίλογε, παράλογα είναι όσα εύστοχα περιγράφεις να συμβαίνουν, για όσους έχουν την ελάχιστη αντίληψη να κρίνουν αντικειμενικά τα γεγονότα...Ωστόσο, πιστεύω πως ο παραλογισμός δεν είναι τυχαίος, όλα συνηγορούν στο να συμβούν πράματα και θάματα εις βάρος του ελληνικού λαού και που για να γίνουν απαιτείται η μίνιμουμ συναίνεση των μαζών - με λίγα λόγια θέλουν να μας "τρελάνουν" με τις ανοησίες του "σοσιαλιστή" Πάγκαλου για το ΔΝΤ , το "ερωτικό" σφιχταγκάλιασμα του Καρατζαφέρη με τη κυβέρνηση, την απροθυμία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να προβάλουν την μίνιμουμ αντίσταση σε όσα αντεργατικά "μαγειρεύονται"...

Για να "δέσει" το γλυκό, βάζουν πλάτη κι οι Τρεμοπρετεντεραίοι , που αν ανοίξεις το χαζοκούτι για να δεις ειδήσεις , με το ύφος που σου παρουσιάζουν τα γεγονότα και την τρομολαγνεία που τους δέρνει, όλα αυτά περί πτώχευσης, χρεωκοπίας, σπρέντ και αναγκαιότητας να ληφθούν περαιτέρω μέτρα από το ΔΝΤ, σου φαίνονται τόσο φυσιολογικά, που απορείς κι εσύ ο ίδιος με το πόσο λογικά είναι τελικά τα παράλογα...

"Παράλογοοοο?" που έλεγε κι ο Λαζόπουλος σαν χήρα Μήτση στους 10 μικρούς Μήτσους....

Ανώνυμος είπε...

Θα πρωτοστατούσατε σε μια διαμαρτυρία για ...."μία μέρα χωρίς ενημέρωση.."; Ούτε τηλεόραση, ούτε εφημερίδες, ούτε blogs φυσικά, γιατί κι εκεί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.
Μια διαμαρτυρία οργανωμένη έστω και από bloggers στην ανάγκη... :))

Tελευταία πάντως, παρά την πάγια άποψή μου ενάντια σε τέτοιες κινήσεις οργανωμένες από bloggers και πεισμένη για το μάταιο της υπόθεση, όλο και περισσότερο πιάνω τον εαυτό μου να συμφωνεί.

Απίστευτο που μπορούν να καταντήσουν τον άνθρωπο οι ...Πρετεντέρηδες :)

Kαλημέρα

Αντίλογος είπε...

@ Sabb
Προφανώς και δεν είναι τυχαίο. Η "ζαλάδα" άλλωστε του κόσμου και η κατάργηση των διαχωριστικών γραμμών είναι πάντα το καλύτερο όπλο για να μην μπορείς να πιαστείς απο πουθενα.

@ Φοράδα
Εμείς τα είπαμε..Σε ευχαριστώ για την ανάρτηση

Unknown είπε...

Καλησπερα,Λεωνιδα.
Ημερες Πομποιας να λες.
Μεχρι και η Τζουλια στο κοινοβουλιο!!!
Κι ενω σε λιγο θα μετραμε την μεριδα το ψωμι, η ΕΡΤ χαριεντιζεται με τα βραβεια των αστερων[τοσο νοικοκυρεμα].
@@@@@@@@@@@@@
Να σουνα κλεφτης στα βουνα
φονιας μεσ στην πολη
σπιουνος και ψεφτομαρτυρας
θα σε τιμουσαν ολοι.
'Σν του Βαραβα και σενα
ολα σου συμπαθεμενα'
Κ. Βαρναλης
[ Η ορθογραφια συμφωνα με τον ποιητη]

Unknown είπε...

Πομπηιας

Φοίβη είπε...

καλημέρα.
όπως το γράφεις είναι με μια διαφορά.
στον ΠΛΑΝΗΤΗ του παραλόγου ζούμε.

Λιακόοοο, στείλε τα Νεφελίμ να τον γκρεμίσουν....

τα σέβη μου...