29 Μαρτίου 2010

Ενας δεκαπενταχρονος στον «πολιτισμο» μας

Οι «πολιτισμένοι» βομβαρδίζουν τη χώρα σου για να σε γλιτώσουν απο τους “απολίτιστους” συμπατριώτες σου που έχουν εκπαιδευσει και οπλίσει. Προσπαθείς να ξεφύγεις απο την πείνα, τα τυφλα χτυπήματα, τις “πολιτισμένες” και “απολίτιστες” βόμβες. Καταλήγεις –ποιός ξέρει πως και μετα απο τί-σε μια απο τις “πολιτισμένες” χώρες, απο αυτές που συμμετείχαν και συμμετέχουν στο χαος της χώρας σου. Ψαχνεις για ζήσεις τα “σκουπίδια” του πολιτισμού της, και ξαφνικα, μια “πολιτισμένη” βόμβα “πολιτισμένων” ψευτοεπαναστατών του κώλου, σου διαμελίζει το σώμα του δεκαπενταχρονου παιδιού σου που νόμιζες οτι έχεις σώσει απο τον κίνδυνο της βόμβας στην πατρίδα σου. Υπολόγισες όμως χωρίς τον “πολιτισμό” μας που μπορεί να διαμελίσει τα παντα. Το σώμα, την ψυχή, το νόημα της ζωής σου, της ζωής μας ,το σήμερα και το αύριο.Να τον χαιρόμαστε..

9 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Υπολόγισε χωρίς τα τσογλάνια...και την αναλγησία του όλου του δυτικού πολιτισμού....
Τι ντροπή γαμώ το....
Τι ντροπή.....
(και οι γείτονες παραδέχτηκαν χωρίς ντροπή, πως ήξεραν ότι η οικογένεια κάθε βράδυ έψαχνε στα σκουπίδια... για να βγάλει το λιγοστό ψωμί.....)

Unknown είπε...

Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία σ'ένα πολιτισμό που εδώ και χρόνια έχει πάρει στροφή για τ' ανάθεμα...

Τι να πει κανείς σ' όλους τους μισαλλόδοξους ξενόφοβους που όλο αυτό το καιρό, ουρλιάζουν στ' αυτιά μας να εξοβελίσουμε όποιον δεν είναι έλληνας γιατί οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές...
Ποιες δουλειές μωρέ αχρείοι "ελληναράδες", κάδους ψάχνανε οι άνθρωποι για να επιβιώσουν στη χώρα που διάλεξαν για να αλλάξουν τη ζωή τους και έσκασε η βόμβα στα χέρια τους....

Ποιος μαλάκας ψευτοεπαναστάτης θα βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τη μάνα που είδε με τα μάτια της το παιδί της το ένα να γίνεται κομμάτια και το άλλο να χάνει το φως... Κι αν ζητήσει συγγνώμη, πάλι θα μιλήσουν οι "ψευτοεπαναστάτες" για παράπλευρες απώλειες... Η μαγκιά τους είναι να βάζουν βόμβες σε κάδους - αλήθεια για να πλήξουν το σύστημα ανατινάζοντας τον κάδο σκουπιδιών ? Με τον δήμο τάχουν οι "επαναστάτες" τούτοι ή με την υπηρεσία καθαριότητας ?

Δολοφονία εν ψυχρώ ήταν γιατί μόνο αθώοι θα μπορούσαν να πληγούν από την έκρηξη...

Πράγματι Αντίλογε, να χαιρόμαστε τον σύγχρονο πολιτισμό μας και την νέα γενιά τρομοκρατών, που για να κάνουν ντόρο , δεν έχουν κανενός είδους ενδοιασμό να επιτίθενται με τυφλά χτυπήματα μέσω κάδων - κι όποιος περάσει ανυποψίαστος να γίνεται κομμάτια στο όνομα μιας ιδεολογίας της βίας που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ούτε κάν από μια οργισμένη κοινωνία, όπως είναι η δική μας σήμερα....

Κι όσο για την αστυνομία, απ' όσο φαίνεται είναι ικανή μόνο να ρίχνει χημικά σε αγωνιστές σα το Γλέζο...

Αντίλογος είπε...

@ aKanonisti
Οχι μόνο το ήξεραν αλλα σίγουρα έλεγαν και μεταξύ τους για τους λιγούρηδες βαρβαρους που τους χαλανε τη γειτονια...

@Sabb
Ετσι γίνετε η "επανάσταση" σήμερα.Με κρότο,με τηλεοπτική κάλυψη, και χωρίς να υπολογίζεται η αξία της ανθρώπινης ζωής, όπως και σε όλο το φάσμα του σύγχρονου κόσμου μας άλλωστε. Οσο για την αστυνομία, όπως λές είναι για να ρίχνει χημικά στο Μανώλη Γλέζο που τον φοβάται ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται. Ισως όμως καλά κάνει και φοβάται. Ο Γλέζος και ότι εκφράζει χαλάει τα σύγχρονα "πρότυπά".Ενώ αν είχαν ρίξει χημικά στον "αγωνιστή" Καρατζαφέρη όχι μόνο θα ξηλωνόταν το σύμπαν αλλα μέχρι και η κυβέρνηση μπορεί να έπεφτε.

Στοππάκιος είπε...

Με προκήρυξη στο zougla.gr την ευθύνη ανέλαβε το Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο. Εθνικοσοσιαλιστικό=ναζιστικό. Θα προτιμούσα κι εγώ - κι ας οργιζόμουν- να ήταν λάθος, ότι η οικογένεια περνούσε τυχαία από εκεί, ότι ήταν η κακιά στιγμή. Μ' αυτή την προκήρυξη αλλάζουν τα πράγματα. Προθεσή τους ήταν να σκοτώσουν μετανάστες. Κι αυτό με προβληματίζει πολύ. Είναι πολύ επικίνδυνο...

aKanonisti είπε...

Σεβαστείτε τον νεκρό και την καημένη οικογένεια του...και μην αναπαράγετε ηλίθιες προβοκάτσιες...

Τα πράγματα είναι σοβαρά...

Οποιος (αρχίδας) και αν έβαλε την γαμω-βόμβα...

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/03/30/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82/

Αντίλογος είπε...

Θα συμφωνήσω απολυτα με την aKanonisti. Δεν εχει σημασια ποιος εβαλε τη βόμβα.Ούτε το σε ποια κατηγορία η ιδεολογία ανήκει ο κάθε άρρωστος εγγεφαλος που θεωρεί ότι μπορεί να ακυρώσει την ανθρώπινη ύπαρξη.Το γεγονός είναι τραγικό κ δεν χρειάζεται να το καννιβαλισουμε με τις δικές μας κοσμοθεωριες.

Στοππάκιος είπε...

Όπερ έδει δείξαι. Εύχομαι να έχετε δίκιο...

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Χρειάζεται μια συζήτηση για αυτό το θέμα, εντελώς ανοιχτή και συμμετοχική για την κοινωνία.
Θεωρώ την ανάληψη ευθύνης στη Ζούγκλα τέχνασμα ή φάρσα.
Νομίζω ότι το πιστοποιεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμμιά αντίδραση,κάλεσμα σε πορεία κλπ, απο αντιφασιστικές ομάδες που αν το πίστευαν θα υπήρχε γενικός ξεσηκωμός.

Unknown είπε...

Καλημερα.
''Αγαπησα!! Αγαπησα! Αγαπησα!'
Κραυγαζεις συνεχως και σηκωνεις λαβαρα για να τ'αποδειξεις.
Δεν σου ΄μαθε κανεις φιλαρακι,πως η αγαπη δεν ειναι λαβαρο;;;
Δεν σου 'μαθε κανεις πως η αγαπη οταν γινεται κραυγη τρομαζει;;;''
Αλκυονη Παπαδακη.
@@@@@
Αυτη την κραυγη καταφεραν να την εξαφανισουν μεσα απο την Αγιοποιηση της Ατομικοτητας,του ιερου Ανταγωνισμου, του Κοινωνικου Αυτοματισμου.....την ουδετεροποιηση και παθητικοτητα.
Χρησιμοποιοντας εκλεπτισμενες μεθοδους ενδεδυμενες τον μανδυα της Δημοκρατιας.
Παλια δοκιμασμενη μεθοδος ευνουχισμου.
Προς τουτο προσφερουν τις ΑΓΑΘΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
Παιδεια
Εκκλησια
Αποστασιοποιημενοι,Διανοουμενοι,
καθως δηθεν ασχολουνται με τα 'Μεγαλα και Τρανα'
Στο παραδοσιακο αυτο οπλοστασιο ηρθε και προστεθηκε ο 'ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ' μας γειτονας!!!
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Το πλεγμα συμφεροντων που κατευθυνει και διαπλαθει συνειδησεις.
Σκοπος ολων των παραπανω να βαλουν φρενο στην ενδοσκοπιση του ανθρωπου .
Οταν ο ανθρωπος θα εχει την δυνατοτητα να κοιταξει την ενδοχωρα του τοτε θα νοιωσει την αναγκη του να γινει πολιτης. Θα ξαναζοντανεψει την ιδεα της ισοτητας καθως θα διαπιστωσει πως μονο τοτε θα παρουν σαρκα και οστα τα ονειρα του,το ονειρο της καταργησης του διπτυχου δυναστη-δυναστευομενου.
Τοτε μονο θ' ακουστουν οι καμπανες που θα βγαλουν για μια ακομη φορα απο την σημερινη αβυσσο της εκμεταλευσης και της πολιτικης αγνοιας και ηθικης φθορας.
Αληθεια που ειναι η Αριστερα;;;
Οι Αριστεροι περιμενουν!!!!αντεχουν ακομη!!!μεχρι ποτε;;;
Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗ ειναι μοδα!!!
ΚΑΛΗ Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η , σε ΟΛΟΥΣ.